Jeroen Middeldorp benoemd tot Corporate Business Leader, Accident & Health

Chubb maakte bekend dat Jeroen Middeldorp is gestart als Corporate Business Leader, Accident & Health (A&H). In deze nieuwe functie zal Jeroen mede verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling en verdere groei van Chubb’s Corporate Accident & Health portefeuille. Ook zal hij het corporate team aansturen. Jeroen zal rapporteren aan Stijn Réz, Manager Accident & Health Benelux.

Jeroen (1972) heeft 25 jaar ervaring in de verzekeringssector en werkte eerder onder andere bij Bloemers Nassau Group en AIG Europe. Voor zijn komst naar Chubb was hij werkzaam bij Aon Risk Solutions als Account Director Global Accounts.


Stijn Réz, Manager Accident & Health Benelux: “We groeien al jaren met onze corporate A&H portefeuille en zien nog steeds veel extra mogelijkheden in dit segment. Ik ben dan ook bijzonder blij dat we Jeroen hebben kunnen toevoegen aan ons team. Hij is zeer ervaren, beschikt over een uitgebreid netwerk en is ook op commercieel gebied een aanwinst. Ik kijk ernaar uit om met hem samen te werken aan de verdere ontwikkeling van deze belangrijke tak van onze business.”

Geplaatst op 22-07-2019


Share on: