KwikFit Autoglas treedt toe tot FOCWA

KwikFit Autoglas, onderdeel van een van de grootste autoserviceketens in Europa, krijgt na een positieve audit door KIWA groen licht om met zijn 19 mobiele KwikFit Autoglas units lid te worden van brancheorganisatie FOCWA. Dankzij dit lidmaatschap behoort KwikFit Autoglas tot die bedrijven die kiezen voor het borgen van kwaliteit & de veiligheid van hun klanten voorop stellen.

“We zijn erg trots dat de mobiele units van KwikFit Autoglas na het groen licht van KIWA als certificerende instelling kunnen toetreden tot FOCWA.”, zegt Pieter Bikker, director KwikFit Zakelijk. “Onze klanten en opdrachtgevers vragen om kwaliteit van ons vakmanschap. Bovendien willen we die kwaliteit ook in al onze processen borgen zodat de veiligheid echt centraal kan gezet worden. En met het FOCWA-label stralen we dat met onze mobiele units vanaf nu ook uit naar de buitenwereld.”, sluit Bikker af.
 

Ook Femke Teeling, directeur FOCWA, is erg verheugd met de toetreding van KwikFit Autoglas. “We merken dat de keuze voor kwaliteitsborging steeds meer aanhang krijgt. Onze leden kunnen zich met de FOCWA-belofte echt onderscheiden bij hun klanten en opdrachtgevers. We zijn dan ook tevreden dat KwikFit het specialisme ruitherstel onderbrengt bij het FOCWA-kwaliteitslabel. Zo dragen we samen de verantwoordelijkheid om de noodzakelijke kwaliteit te borgen. Dankzij onze onafhankelijk gecontroleerde keurmerken creëren we bovendien een gelijk speelveld in de schadeherstelsector. En dat komt zowel opdrachtgever, klant als bedrijf ten goede.”
 

Brancheorganisatie FOCWA telt na de toetreding van KwikFit ruim 1.100 leden waaronder meer dan 300 bedrijven gespecialiseerd in autoruitherstel. Met een landelijke dekking kunnen consumenten en opdrachtgevers vertrouwen op kwalitatief en hoogwaardig autoruitherstel, dankzij de kwaliteitsborging van de vereniging.

Geplaatst op 04-07-2019


Share on: