Levensgezel Freek Vonk in nieuwe Reaal-commercial

Vanaf 1 juli wordt de nieuwe commercial van verzekeraar Reaal onder andere op televisie uitgezonden. Ook deze keer speelt Dr. Freek Vonk, de bekendste bioloog van Nederland, hierin de hoofdrol. Maar naast Freek Vonk is nu ook zijn levensgezel - Johan de varaan - in de reclame te zien. De commercial gaat over de prille liefde tussen hem en Jenny.

Lekker geregeld       
Reaal wil met de reclamecampagne ‘Lekker geregeld’ benadrukken dat het prettig is als alles lekker geregeld is. In de eerdere commercials van deze campagne stonden de thema’s ‘Leven’( Freek & de Panda) ‘Wonen’ (Freek & Ferdy de Kever), ‘Werken’ (Freek & Pelikaan) en ‘Onderweg’ (Freek & Dolfijnen) al centraal. Met de nieuwe online- en televisiecampagne laat Reaal zien dat het ook een fijn gevoel is als je weet dat je je verzekering voor je hond of kat lekker geregeld hebt.
 

Reaal Dier & Zorg
Jeroen de Graaf, directeur Merk & Communicatie van VIVAT: “Vandaag voegen we een nieuw deel toe aan de succesvolle ‘Lekker geregeld’-campagne. Deze benadrukt het belang van een goede verzekering voor je hond of kat. De moeder van Freek Vonk heeft er voor gezorgd dat Freek een huisdierverzekering heeft afgesloten bij Reaal, zodat hij de beste basisdekking voor zijn nieuwe huisdier heeft. Bij Reaal Dier & Zorg zitten daar namelijk standaard castratie en sterilisatie in. En dat kan wel eens van pas komen…”


De nieuwe Reaal-commercial is vanaf 1 juli op televisie en online te zien. Bekijk op onze website het nieuwe avontuur van Freek Vonk:https://www.reaal.nl/ons-verhaal/huisdieren/

Geplaatst op 04-07-2019

< VorigeVolgende >


Share on: