Maurits Oudenaarden en Peter Kramer benoemd tot counsel bij Kennedy Van der Laan

Advocatenkantoor Kennedy Van der Laan (KVdL) heeft per 1 juli Maurits Oudenaarden en Peter Kramer benoemd tot counsel. Hiermee verstevigt de sectie Verzekeringen en Aansprakelijkheid (V&A) het senior kader dat inmiddels 6 partners en 2 counsels telt. Maurits en Peter zijn beiden sinds 2008 werkzaam als advocaat op de sectie V&A van KVdL.

Maurits Oudenaarden (foto links)
Maurits Oudenaarden is gespecialiseerd in technische schades, zoals bouwschades, brandschades en productaansprakelijkheidsclaims. Hij staat cliënten bij in zowel aansprakelijkheids- als dekkingsgeschillen (onder AVB, D&C, property en technische verzekeringen). Daarnaast houdt Maurits zich bezig met productveiligheidskwesties en begeleidt hij producenten en hun verzekeraars in het geval van een (dreigende) product recall. 

Peter Kramer ( foto rechts)
Peter Kramer is een expert op het gebied van Financial Lines-verzekeringen. Hij adviseert en procedeert over civiele en tuchtrechtelijke beroepsaansprakelijkheid en daarmee verband houdende dekkingsgeschillen en verzekeringspolissen voor onder meer notarissen, advocaten, accountants, assurantiemakelaars en makelaars in onroerend goed. 
 
 
Geplaatst op 09-07-2019


Share on: