Seminar over kabel- en leidingschade voor schadebehandelaars van Achmea

Op 13 juni verzorgde Achmea, speciaal voor schadebehandelaars van Achmea, een seminar over kabel- en leidingschade.

Het inhoudelijke programma rond het thema werd verzorgd door experts van Expertisebureau Vanderwal & Joosten en een advocaat van Koevoetlaw. Om het onderwerp zoveel mogelijk te laten aansluiten bij de dagelijkse praktijk, hadden de deelnemers van het seminar vooraf vragen kunnen insturen zodat de sprekers dit in hun presentatie en een casus konden verwerken.  
 
Uiteraard kwamen de CROW en KLIC-meldingen voorbij, maar de nadruk lag deze middag toch op beelden van machines die in de grond roeren en er werden tal van voorbeelden van schaden behandeld. Dergelijke claims raken meestal verschillende soorten verzekeringen, zoals CAR, Werkmaterieel en AVB. De centrale vraag is altijd ‘Wie gaat dat betalen?’. Andere onderwerpen die aan bod kwamen waren het lokaliseren van ondergrondse infrastructuur en de ins en outs van een afwijkende ligging. Advocaat Marcel Koevoet gaf op een aansprekende, simpele manier juridische uitleg bij de onderwerpen.  
 
Het was een leuke maar vooral leerzame middag met veel interactie. Zowel Vanderwal&Joosten als Koevoetlaw hebben veel tijd en energie gestoken in de manier van informatieoverdracht om te zorgen dat de deelnemers van het seminar deze kennis in de praktijk kunnen toepassen.
 
 
 
Geplaatst op 02-07-2019


Share on: