Inhoudelijk deel NIS-bijeenkomst 5 september door Kennedy van der Laan

De eerste bijeenkomst na het vakantiereces ligt inhoudelijk in handen van Kennedy van der Laan. Er wordt een update gegeven van de recente jurisprudentie, de BGK en toepasselijk op de zomervakantie nog even de Wet op de Reisovereenkomst. Het NIS heeft de bijeenkomst georganiseerd in het vertrouwde Van der Valk Hotel in De Bilt.

Foto: Petra Oskam

De agenda van 5 september:
16.00 – 17.00   :   Ontvangst
17.00 – 18.00   :   Maaltijd
18.00 – 18.15   :   Opening door voorzitter Annemiek van Reenen van het NIS en Petra Oskam 
                              van Kennedy van der Laan;
18.15 – 19.15   :   Lezing door Petra Oskam: Actuele Ontwikkelingen in de Jurisprudentie;
19.15 – 19.30   :   Koffiepauze
19.30 – 20.30   :   Lezingen door Janneke Kruijswijk Jansen: 
                             Buitengerechtelijke Kosten: rechtspraak en handvatten voor verweer;  -  Wet op de Reisovereenkomst. 
20.30 – 21.00   :   Borrel
 
Petra Oskam is partner bij Kennedy van der Laan. Haar specialismen liggen in medische aansprakelijkheid, aansprakelijkheid van de werkgever, verkeersaansprakelijkheid en whiplash, dekkingsgeschillen en fraude, reis-, levens- en ongevallenverzekeringen. Zij richt zich met haar praktijk op het adviseren van en het procederen voor verzekeringsmaatschappijen. Zij procedeert in letsel-, aansprakelijkheid- en verzekeringszaken. Ze vertegenwoordigt bijvoorbeeld regelmatig cliënten in deelgeschilprocedures.
Petra volgde de postdoctorale LSA/Grotius-specialisatieopleiding Personenschade en zit sinds 2017 in het bestuur van de Vereniging van Letselschade Advocaten LSA. Zij publiceert regelmatig in tijdschriften zoals het Tijdschrift voor Vergoeding Personenschade 

Janneke Kruijswijk Jansen werkt als advocaat aan zaken op het gebied van personenschade en verzekeringsrecht. Haar specialismen bij Kennedy van der Laan zijn reis- en levensverzekering, dekkingsgeschillen, medische aansprakelijkheid, werkgeversaansprakelijkheid en verkeersaansprakelijkheid en whiplash. Zij adviseert en procedeert in medische , werkgevers- en verkeersaansprakelijkheidskwesties. Verder treedt ze op voor cliënten in polisgeschillen over ongevallen-, levens-, reis- en werknemers-schadeverzekeringen. Zij voltooide na haar rechtenstudie de postdoctorale LSA/Grotius specialisatieopleiding Personenschade in 2014. Regelmatig geeft zij cursussen in aansprakelijkheidsrecht en zij is docent werkgeversaansprakelijkheid aan VU Law Academy en bij OSR Juridische Opleidingen.

Meld je aan
Het NIS kijkt uit naar jullie aanwezigheid. We zullen zowel bijpraten over de vakanties, plannen maken voor de komende maanden en het netwerk versterken door elkaar te ontmoeten. 
 
 
Geplaatst op 20-08-2019

< VorigeVolgende >


Share on: