TJIP en Faster Forward gaan samenwerking aan

TJIP, platform ontwikkelaar uit Delft, en Faster Forward zijn een samenwerking met elkaar aangegaan. Dankzij de samenwerking kunnen onafhankelijke financieel adviseurs de consument straks sneller en pro-actiever ondersteunen, en daarmee van beter advies voorzien.

DIGIDO, de slimme mijn-omgeving van TJIP, wordt ingezet voor gebruikers van Faster Forward Elements. De koppeling tussen DIGIDO en Faster Forward Elements zorgt voor een betere digitale ondersteuning van het advies, wat leidt tot hogere klanttevredenheid en hoger klantbehoud. 

Consumenten kunnen via DIGIDO op een veilige manier gegevens delen, en contact houden met hun adviseur tijdens en na het advies- en bemiddelingsproces. Ook de adviseur kan via DIGIDO communiceren met zijn relaties, terwijl die vanuit zijn vertrouwde Faster Forward Elements-omgeving werkt. 

De omgeving biedt adviseurs tevens de mogelijkheid om diverse functionele ‘widgets’ in te zetten. Denk hierbij aan scenarioberekeningen, maar ook het vergelijken, aanvragen en muteren van verzekeringen; het raadplegen en beheren van de eigenschappen van de eigen woning en het oriënteren op hypotheken.  De adviseur wordt pro-actief ondersteund in de zorgplicht door beide SaaS platformen door onder andere signalen, triggers en voorgestelde acties. 

Christian van Kooten, Director Business Development bij TJIP, is zeer te spreken over de koppeling: “Het koppelen van DIGIDO met het CRM van Faster Forward stond bij zowel TJIP als bij Faster Forward hoog op de wensenlijst. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking.” 
Geplaatst op 30-08-2019


Share on: