Tritions apparatuur droogt efficiënt, gericht en doeltreffend

Waterschade niet op tijd oplossen kan grote problemen veroorzaken. Trition heeft voldoende droogapparatuur op voorraad, kan binnen 24 uur ter plaatse zijn en weet 97% van de reguliere waterschades binnen twee weken te verhelpen. De specialist bij vocht-en waterproblematiek verbetert haar apparatuur continu om nog gerichter en doeltreffender te kunnen drogen.

Doelgericht drogen 
Vocht afvoeren lijkt eenvoudig, maar is het niet. Stel je voor dat het vocht op een andere plek in je huis trekt, in een muur of vloer bijvoorbeeld. Om juist dat te voorkomen werken de drogers van Trition met multifunctionele uitblaasmonden die luchtstromen doelgericht sturen naar schadegebieden (focusdroging) of vochtvlekken (spotdroging). De droging wordt nog efficiënter door gebruik te maken van de luchtkussenmethode. Dat is een aanpak waarbij, met behulp van een folie, natte materialen en voorwerpen sneller gedroogd worden.


Voor welke ruimtes geschikt?
Vanwege haar multifunctionaliteit kan de droger in vrijwel alle ruimtes effectief ingezet worden. Denk aan een moeilijk toegankelijke ruimte als de kruipruimte, waarvan het vocht in veel gevallen gemakkelijk het huis binnendringt. Of een computervloer, waarbij de combinatie van vocht en elektriciteit nogal eens voor problemen zorgt. Ook een badkamer als relatief bekende ruimte waarin veelvuldig lekkages ontstaan, kan de droger van Trition binnen korte tijd vochtvrij opleveren.  


Expertise en snelheid 
Samengevat zijn er vijf redenen om voor de Tritiondrogers te kiezen:
  • Wij leveren bij 97% van de reguliere waterschades een pand binnen twee weken droog op.
  • Wij zijn dag en nacht bereikbaar. Dat betekent dat we 7 dagen per week stand-by staan.
  • Wij zijn binnen 24 uur ter plaatse.
  • Wij zorgen voor minimale overlast en maximale schadereductie. 
  • Onze experts bezitten specialistische kennis en ervaring.  

Een passende oplossing
Uiteraard staat Trition als specialistisch bedrijf op het gebied van vocht-en waterproblematiek niet alleen. Samen met u willen zij bepalen hoe ze in uw specifieke behoefte kunnen voorzien van een passende oplossing. Immers, voor al uw droog-vraagstukken kunt u 24/7 bij Trition terecht.

24/7 servicenummer: 0800 - 874 84 66 
www.trition.nl


 
(Advertorial)
Geplaatst op 28-08-2019

< VorigeVolgende >


Share on: