Cromax Roadshow Leeuwarden biedt verbeteringen voor digitale productiviteit

Voor het derde jaar op rij heeft Cromax een evenement voor klanten georganiseerd waar schadeherstellers hebben kunnen zien hoe zij met behulp van de nieuwste digitale Cromax tools de workflow binnen hun werkplaatsen kunnen optimaliseren.

De Roadshow vond opnieuw plaats bij Cromax distributeur Gebr. Ferweda B.V. in Leeuwarden en trok meer dan 100 bezoekers. Onder het genot van een hapje en drankje hebben de aanwezigen kunnen zien hoe, met behulp van ChromaConnect, de autoschadehersteller eenvoudig alle kleur-zoekaspecten draadloos met elkaar kan verbinden zodat deze gelijk toegang heeft tot functies zoals meetwaarden van de spectrofotometer en kleurformules, vanaf elk apparaat met internettoegang. Het digitaal managen van kleuren brengt veel voordelen met zich mee, maar het voornaamste voordeel is dat het niet langer nodig is om dit vanachter een vaste PC te doen. Deze digitale aanpak stelt schadeherstellers in staat om nu nog slimmer en sneller digitaal kleuren te zoeken. Dit geeft volledige controle over elk aspect van het zoeken naar kleuren door Wi-Fi apparaten, inclusief draadloze weegschalen en draadloze printers, evenals de meest geavanceerde spectrofotometer van Cromax, ChromaVision Pro Mini, en ChromaWeb, de Cromax-software voor het ophalen van kleuren in de Cloud. 
 
Jan William van Dort, directeur van Gebr. Ferweda spreekt van een groot succes. “Na de eerste twee succesvolle edities, was dit evenement nog beter. Gasten hebben niet alleen de laatste kennis uit de markt op kunnen doen, maar ze hebben onderling ook kunnen netwerken. In samenwerking met onze lakleverancier Cromax hebben we gasten een informatieve en waardige kijk kunnen geven op de nieuwe oplossingen dankzij de diepgaande kennis van het Cromax-personeel.   
“We zijn blij dat we dit evenement in samenwerking met Gebr. Ferweda kunnen organiseren”, zegt André Erkelens-Koster, Sales Supervisor Cromax Direct Nederland. “Dankzij hun input en effort is de Cromax Roadshow in Leeuwarden een groot succes geworden. Waar we kunnen, willen we onze klanten steunen met de meest geavanceerde processen en tools om hun workflow te optimaliseren. Op een avond zoals deze kunnen we met hands-on demonstraties tonen hoe onze draadloze oplossingen bij kunnen dragen.”
 
Naast demonstraties van de laatste tijd-, materiaal- en energiebesparende processen waren er ook non-paint toeleveranciers aanwezig met speciale promoties. Erkelens-Koster vervolgt: “Bezoekers waarderen het ten zeerste omdat er een mix is van informatie over de laatste producten en processen, toegang tot oplossingen die toegevoegde waarde bieden, speciale aanbiedingen en een informele sfeer. Voor iedereen wat wils dus.” 
 
Over Cromax:
Cromax, een wereldwijd lakmerk van Axalta, is ontworpen om de productiviteit te verhogen. Hun lakken zijn speciaal ontwikkeld om het schadeherstelbedrijf te optimaliseren met geavanceerde tijd-, energie- en materiaalbesparende processen die de doorvoer verhogen en de kosten verlagen. Cromax’ oplossingen bieden klanten de meest uitgebreide mogelijkheden om het beste uit het gehele schadeherstelproces te halen.
 
Geplaatst op 13-09-2019

< VorigeVolgende >


Share on: