Frank de Graaf als broker co-assurantie naar Mandaat/Heilbron

Op 16 september aanstaande start Frank de Graaf als broker co-assurantie bij Mandaat Assuradeuren/Heilbron Assurantiën waar hij vanuit de vestiging in Leusden de co-assurantietak zal versterken. Ofschoon de organisatie zich ook op andere branches binnen de co-assurantie richt, zoals Transport en Aansprakelijkheid, zal de nadruk van zijn werkzaamheden zal liggen op Property broking.

Frank zal zich bezighouden met het vormgeven, bemannen en laten groeien van de positie in de co-assurantie. “Ik heb er enorm veel zin in om te helpen onze positie in de co-assurantie te verstevigen. De co-assurantie in het algemeen en de propertymarkt in het bijzonder trekken mij enorm. Ik zie in de uitbouw van de organisatie een mooie uitdaging, want ik hou van organisaties die willen groeien en bouwen. Daar kan ik mijn ei in kwijt. Daarbij komt dat Mandaat/Heilbron een mooie, grote speler is, terwijl de afdeling co-assurantie wat kleiner is. Daardoor zijn we ook flexibel. Zo’n kleine, flexibele afdeling past goed bij mij.”

 

Frank komt bij VLC & Partners vandaan waar hij Riskmanager was. Naast zijn functie bij Mandaat/Heilbron bekleedt hij een bestuursfunctie bij een branchevereniging in de co-assurantiemarkt, namelijk die van secretaris bij de Amsterdamse Beurs Brand Sociëteit (ABBS).

 

Over Mandaat/Heilbron

Zowel Mandaat als Heilbron maken onderdeel uit van de Doetinchemse Sucsez Groep. Naast de labels Heilbron (intermediair) en Mandaat (volmacht) bestaat de groep uit de Verzuimeconoom (arbodienstverlening) en Upiva (dienstverlening). Assurantiemakelaar Heilbron werkt op het gebied van schade-, inkomens- en uitvaartverzekeringen samen met Mandaat Assuradeuren B.V. Mandaat heeft volmachten van diverse verzekeringsmaatschappijen. De huidige portefeuille van Mandaat wordt voor een belangrijk deel gevormd door zo’n 250 tussenpersonen met wie Mandaat samenwerkt. Mandaat/Heilbron is gevestigd in Aalten, Arnhem, Beverwijk, Doetinchem, Leusden en Reeuwijk.

 

Fotografie: ZZindi Corporate Communicatie
Geplaatst op 10-09-2019

< VorigeVolgende >


Share on: