Inspiratieseminar voor advocaten en notarissen

Eva Knipschild, Advocaat/partner en MfN Registered mediator bij Kennedy Van der Laan houdt op 10 oktober aanstaande een powertalk over mediation tijdens een seminar over inspiratie, trends en ontwikkelingen voor advocaten en notarissen in Doorn. Naast haar zullen nog 7 andere coryfeeën powertalks houden.

Het programma bestaat uit een middag waar in een hoog tempo veel korte, actieve, legal power talks voorbij komen. Max 12 minuten per spreker waardoor deelnemers snel bij zijn met de belangrijkste trends en ontwikkelingen en inspiratie opdoet. Maximaal rendement in een middag vanuit vele invalshoeken gepresenteerd. Men hoeft in dit seminar dus niet te kiezen, maar krijgt alle onderwerpen kort en praktisch gepresenteerd. Alle powertalks zijn goed gecoördineerd opgezet om de juiste boodschappen goed over te brengen.

Tussen de powertalks organiseert Law4ce een Netwerk Breakout waarin deelnemers in kleine groepen gericht in contact komen met andere deelnemers, sprekers, sponsoren en organisatoren. Deze netwerk breakout wordt per thema geleid door een moderator.
Naast alle inspiratie voor vernieuwing beschikken deelnemers aan het eind van de dag ook over nieuwe praktische handvatten. En het is mogelijk om 2 PO punten en een certificaat van deelname te verkrijgen.
 

Programmatijden

13:00 Ontvangst

13:30 Start powertalks

14:30 Pauze & Netwerkevent

16:00 Vervolg powertalks

17:00 Borrel

18:30 Afsluiting

Organisator: Law4ce.

Geplaatst op 10-09-2019

< VorigeVolgende >


Share on: