Janwillem Bouma waarschijnlijk nieuwe bestuursvoorzitter Centraal Beheer APF

Janwillem Bouma is voorgedragen als nieuwe bestuursvoorzitter van Centraal Beheer Algemeen Pensioenfonds (APF). Onder voorbehoud van goedkeuring door DNB volgt hij per 1 november 2019 Huub Hannen op.

Janwillem Bouma werkte tussen 1987 en 2018 in diverse managementfuncties bij Shell. Sinds 2010 was hij algemeen directeur van de Shell pensioenfondsen in Nederland. Sinds vorig jaar was hij partner bij pensioenadviesbureau Montae.

Janwillem Bouma: “De uitdagingen voor de pensioensector zijn bijzonder groot. Voor mij staat hierbij het belang van de deelnemer voorop. Ik ga mij bij Centraal Beheer APF vol inzetten om dat belang in al zijn diversiteit te dienen. En dat niet alleen. Met een gezonde en mooie ontwikkeling van Centraal Beheer APF wil ik ook zorgen voor een financieel onbezorgde oudedag van velen. Ik kijk ernaar uit om hier samen met alle betrokkenen mijn schouders onder te zetten.” 


Hans Kempen, vicevoorzitter Centraal Beheer APF: “Ik ben blij met de voorgenomen komst van Janwillem Bouma. Met hem halen we een ervaren professional met grote pensioendeskundigheid in huis. Met zijn kennis en ervaring is hij een aanwinst binnen het bestuur van Centraal Beheer APF. Wij kijken ernaar uit om samen met hem de activiteiten van Centraal Beheer APF vorm te geven en verder uit te bouwen.”

Geplaatst op 23-09-2019

< VorigeVolgende >


Share on: