Liberty mutual RE benoemt Hans van Oort tot head of Northern Europe

Per 2 september heeft Liberty Mutual Re (LM Re), onderdeel van Liberty Mutual Insurance Group, Hans van Oort benoemd in de nieuwe functie van Head of Northern Europe.

Vanuit het regionale hoofdkantoor in Keulen, Duitsland, zal Van Oort vanaf 2 september leiding gaan geven aan deze regio, waarin onder andere ook Nederland een belangrijke plaats inneemt. Hij zal rapporteren aan LM Re regional head Eric Sugier.   

In zijn commentaar op de benoeming zegt Dieter Winkel, president van LM Re: “ Met het inrichten van de nieuwe functie van Head of Northern Europe versterkt LM Re haar focus op deze voor ons belangrijke regio. De komst van Hans, met zijn ruime herverzekeringservaring en sterke klantcontacten, stelt ons in staat onze relaties in Nederland en de andere markten nog beter van dienst te kunnen zijn. Het creëren van deze functie past dan ook goed in het proces het LM Re-model doorlopend uit te breiden." 
 
Van Oort komt van herverzekeringsmakelaar Guy Carpenter, waar hij sinds 2017 Managing Director was voor de Benelux. Daarvoor werkte hij 20 jaar bij Gen Re, het meest recent als marketing manager van de business unit Europe.
 
LM Re’s European and Latin American division omvat twee andere regionale units: Southern Europe onder Dominique Laure en Latin America onder Miguel Martinez.
 
Geplaatst op 03-09-2019

< VorigeVolgende >


Share on: