Managementwijzigingen Sedgwick Nederland

Met ingang van 1 september 2019 heeft Sedgwick Nederland een nieuwe directie, te weten: Jeroen Fröhlich (CEO), Michiel Jongeneel en Johannes Marinus (beiden met de functie Operationeel Directeur).

Foto vlnr:  Michiel Jongeneel, Jeroen Fröhlich (CEO),en Johannes Marinus 

Peter van Rensen, die tot 1 september samen met Jeroen Fröhlich de directie van de Nederlandse organisatie vormde, draagt als eerste stap in de aanloop naar zijn voorgenomen pensionering in 2021 deze verantwoordelijkheid over. Uiteraard zal Peter volledig bij Sedgwick betrokken blijven. Hij gaat zich als Executive Advisor richten op onder andere Client Management, coaching en projecten. In een later stadium wordt nog uitgebreid stilgestaan bij en dank uitgesproken voor hetgeen Peter voor de organisatie heeft betekend en voorlopig nog blijft betekenen. 
 
Jeroen Fröhlich: "Wij hebben in Johannes en Michiel twee meer dan geschikte opvolgers, die bovenal complementair aan elkaar zijn. Beiden hebben een bijzondere loyaliteit aan collega’s, bedrijf en de motivatie om het bedrijf voor aandeelhouders, collega’s en klanten succesvol te laten blijven. Met een takenpakket dat met de groei van het bedrijf ook op directieniveau een verbreding vraagt, ben ik verheugd hen beiden te verwelkomen in de directie. Ik heb er ontzettend veel zin in om met Johannes, Michiel en alle collega’s verder vorm te geven aan de toekomst van dit prachtige bedrijf."
 
De bestaande divisies binnen Sedgwick Nederland blijven intact, met de al bekende managers. Michiel Jongeneel is in zijn nieuwe rol onder andere eindverantwoordelijk voor de divisies Major & Complex Loss (MCL), Expertise en Marine. Johannes Marinus blijft zich richten op TPA en consultancy-diensten en neemt daarnaast ook Personen en Medische en Arbeidszaken voor zijn rekening.  
 
Aanvullend zal vanaf 1 januari 2020 ook de internationale rol van Jeroen Fröhlich veranderen; naast zijn bestaande verantwoordelijkheden zal hij zich binnen Sedgwick International, als Chief Innovation Officer, gaan richten op het ontwikkelen van nieuwe ideeën, diensten en markten. Parallel aan deze ontwikkeling wordt Martin de Haan, naast zijn functie als General Manager voor de divisie Personen, verantwoordelijk voor de Europese groei binnen Sedgwick op het gebied van letsel en gezondheid-gerelateerde diensten. 
Foto: Peter van Rensen
Geplaatst op 02-09-2019

Volgende >


Share on: