Meijers en Heemzaethe nemen samen Tordoir Assurantiën over

Per 1 oktober 2019 neemt Meijers de zakelijke portefeuille van Tordoir Assurantiën over. De particuliere portefeuille gaat naar Heemzaethe, specialist in particuliere relaties. Dit is de eerste keer dat Meijers en Heemzaethe een overname doen waarbij zij gezamenlijk optrekken.


Voor Meijers vormen de relaties uit de overname een welkome aanvulling op de bestaande zakelijke portefeuille. Daniel de Swaan, CEO bij Meijers: “Meijers heet de nieuwe relaties van harte welkom. We kijken ernaar uit om onze expertise in het zakelijk segment te bewijzen.” De particuliere relaties direct gelieerd aan de zakelijke portefeuille zijn ook door Meijers overgenomen

Ook Heemzaethe is tevreden met de aankoop en verdeling van de portefeuille. Jeroen Dietvorst, directeur van Heemzaethe: “doordat we een splitsing hebben aangebracht in de portefeuille, kunnen beide bedrijven doen waar ze goed in zijn. Een win-win situatie voor de klanten.” 
 

Transitieperiode 
Na de overdracht op 1 oktober is Peter Tordoir nog een aantal maanden actief bij Meijers om de transitie van de relaties te begeleiden. Tordoir: “Op basis van mijn eigen ervaring laat ik mijn klanten met een gerust hart in goede handen achter. Het is voor mij belangrijk om de jarenlange relaties goed af te sluiten.” 

Peter Tordoir kijkt terug op een carrière van 43 jaar in het verzekeringsvak. Hij was van 1983 tot 1998 verbonden aan Meijers Assurantiën als directeur en partner, waarna hij Tordoir Assurantiën heeft opgericht.

Geplaatst op 28-09-2019

< VorigeVolgende >


Share on: