Phil Overdiep wordt Chubbs Technical Lines Manager voor de Benelux

Senior Underwriter Technical Lines Phil Overdiep (33) is benoemd tot Technical Lines Manager Benelux bij Chubb. In zijn nieuwe rol zal Phil het Technical Lines team aansturen en verantwoordelijk zijn voor het opbouwen en uitbreiden van de relaties met klanten en makelaars.

Hij volgt Anouk Henderickx op, die heeft besloten haar kennis en expertise weer in te zetten als Senior Underwriter Technical Lines voor de Belgische markt. Phil rapporteert aan Alex Kempe, Property & Casualty Manager Benelux.

Phil heeft meer dan tien jaar ervaring met bouw- en technische verzekeringen. Voor zijn komst naar Chubb was hij Senior Underwriter Engineering bij MS Amlin. Sinds 2018 werkt hij bij Chubb als Senior Underwriter Technical Lines.

Alex Kempe geeft aan blij te zijn met de benoeming van Phil: “Het is een belangrijke rol. Phil brengt veel ervaring met zich mee en ik kijk er naar uit om samen met hem onze Technical Lines divisie verder uit te bouwen, waarbij we ons steeds meer op middelgrote en kleinere projecten richten. Daarnaast ben ik bijzonder blij dat Anouk haar kennis, ervaring en inzicht zal blijven inzetten voor de Belgische markt.”

Geplaatst op 05-09-2019

< VorigeVolgende >


Share on: