Sedgwick heeft meegedaan aan de Dam tot Dam Businessloop

Samen met collega's en relaties heeft Sedgwick afgelopen zondag met twee teams meegedaan aan de grootste bedrijvenloop ter wereld. De Dam tot Dam Businessloop. De spanning vlak voor de start, het kippenvel op je armen als je die duizenden voetstappen hoort in de IJtunnel. Een geweldige ervaring.

Op een zonovergoten parcours (dat 16,1 kilometer telt en van Amsterdam naar Zaandam loopt) werd het team letterlijk naar de finish geschreeuwd door het vele publiek dat langs de kant van de weg stond. Het resultaat mocht er zijn, ondanks de warmte: een mooie 229e en 312e plaats tussen de 1.860 deelnemende teams!  Snelste Sedgwicker van de dag was dit jaar Sidney Lubbinge in een razendsnelle tijd van 1:11:57. Een speciale dank voor de gastlopers; Ruud Keetlaer ,Bert Barmentloo (AXA XL), Zakaria Razzouki en Mike Henkes (Dazure) die de Sedgwick teams completeerden.
    
Deelnemers:
Hans Hoogeweegen - Jochum van Rossum - Mike Gouweleeuw - Sidney Lubbinge - Nick ter Steege - Yvette van den Bos-Brink - Cindy van Vliet - Bram Elbers - Jeroen Frohlich - Jeroen Goeseije - Sven de Nijs - Patrick Jansen - Ingmar Hofker
 
    
De Dam tot Damloop sponsort Right To Play en dit is al voor het zevende jaar het officiële goede doel. Le Champion vindt het fantastisch en belangrijk dat Right To Play wekelijks 1,9 miljoen kinderen laat sporten en spelen in Afrika, Azië en het Midden-Oosten.


Meedoen?
Samen met je collega’s, relaties of klanten meedoen aan de grootste bedrijvenloop ter wereld is absoluut een unieke ervaring! Het is niet voor niets dat iedere hardloopliefhebber dit loopspektakel wil meemaken. De spanning vlak voor de start, kippenvel op je armen als je die duizenden voetstappen hoort in de IJtunnel, de ontelbare aanmoedigingen in Amsterdam-Noord, de ongeëvenaarde sfeer op de Zuiddijk in Zaandam en de laatste zware meters naar de finish. En tenslotte de dag gezamenlijk afsluiten in het Dam tot Dam Park. In jullie eigen hospitality unit of met een drankje voor het podium met livemuziek.*

Schrijf je nu in voor volgend jaar https://www.damloop.nl/businessloop/

*Bron: Dam tot Dam loop
Geplaatst op 24-09-2019

< VorigeVolgende >


Share on: