Bianca Knispel directeur NN Particulieren Schade

Nationale-Nederlanden benoemt per direct Bianca Knispel (41) tot directeur van Nationale-Nederlanden Particulieren Schade. Zij volgt hiermee Margriet Dam op die haar carrière voortzet buiten het bedrijf. Bianca Knispel was senior manager Schade, Digitaal en Merk bij NN label OHRA.

Leon van Riet, CEO Schade & Inkomen: "Bianca is een inspirerende en hands-on business leader met een focus op zowel de korte termijnresultaten met uitdagende doelen als op de lange termijn voor duurzame strategische resultaten. Met gemeenschappelijke overtuigingen en praktijken zoekt ze voortdurend naar nieuwe manieren om betere resultaten te behalen. Bijvoorbeeld op het gebied van directe en intermediaire distributie, pricing, operations en marketing."

 

Naast de directe en intermediaire distributie beslaat het werkveld van Bianca bij Particulieren Schade ook ING Verzekeren Nederland en ING Verzekeren België. Sinds 2016 was zij bij OHRA als manager verantwoordelijk voor de (online) marketing van OHRA Schade, het product, intelligence- en pricingteam en het merk OHRA. Bianca heeft carrière gemaakt binnen Generali als manager in diverse commerciële en strategische rollen met als laatste de verantwoordelijkheid voor de international branding van Generali Group in Milaan. Vorig jaar heeft zij voor OHRA de herintroductie begeleid van de Paarse Krokodil.

 

 

Geplaatst op 02-10-2019


Share on: