Even voorstellen: Vier van de dertien nieuwe medewerkers bij Lengkeek

In oktober zijn er 13 nieuwe medewerkers bij Lengkeek begonnen. Waaronder Latifa Brahmi. Zij is als commercieel manager in dienst getreden bij Lengkeek.

Foto van links naar rechts: Edwin Duwel, Eddie ter Beest, Jurgen Baumann, Latifa Brahmi.

Sinds 1 oktober is ing. Edwin Duwel Lengkeek komen versterken. Edwin is werkzaam geweest in verschillende rollen binnen bouwbedrijven, voorheen was hij bedrijfsleider Onderhoud & Restauratie bij Van der Leij Bouwbedrijven. Een ervaren bouwkundige die bij ons en met ons een nieuwe ervaring aangaat in de expertise-branche. 

Eddie ter Beest is per 1 oktober nieuw als schade-expert in dienst gekomen. Hij is afkomstig van Hanselman expertise en inzetbaar voor zowel opstal- en inhoud schades.

Per 7 oktober heeft Jurgen Baumann zich ook bij Lengkeek gevoegd. Jurgen heeft in het expertise vak al meerdere jaren ervaring opgedaan bij Crawford, zowel als expert brand als varia expert. Hiervoor was hij werkzaam bij de veiligheidsregio Twente, maar hij miste de dynamiek van het expertisevak en wil daarom daar graag weer in terugkeren. Hij is woonachtig in Haaksbergen en wordt daarom gekoppeld aan het kantoor Zwolle. 

Latifa Brahmi is als commercieel manager in dienst getreden. Latifa was hiervoor corporate accountmanager bij CED en was voordien als onder andere commercieel manager werkzaam bij SOS International. Bij Lengkeek wordt zij verantwoordelijk voor het verder opbouwen van het partnership met bestaande opdrachtgevers, alsmede voor het aangaan van nieuwe klantrelaties.
Geplaatst op 08-10-2019


Share on: