Markel heeft nieuwe cyber tool WhiteHaX

Markel, een verzekeraar voor niche verzekeringen, waaronder cyberaansprakelijkheid, heeft een tool toegevoegd voor risicobeheer voor polishouders van cyberverzekeringen, genaamd WhiteHaX.

Het test en rapporteert cyberrisico's, het simuleert inbreuken op cyberveiligheid en beoordeelt de gereedheid van geïmplementeerde beveiligingsinfrastructuur en software voor kleine tot middelgrote bedrijven.

Vimal Vaidya, CEO van IronSDN, beschrijft WhiteHaX als een 'geen installatie, geen impact, minder dan 15 minuten vereisende cyberverificatieoplossing', die tekortkomingen in beveiligingscontroles en producten identificeert.
 
Markel voegt het product toe aan zijn cybersuite waarmee cyberverzekeringsklanten hun veiligheidspositie geleidelijk kunnen verbeteren en op de hoogte kunnen blijven van gevaarlijke cyberdreigingen door hun veiligheidspositie periodiek te verifiëren.
 
"De sleutel van het onderscheiden van een cyberproductaanbod is het opnemen van relevante tools voor risicopreventie en verdediging", zegt Kara Owens, directeur van Cyber ​​Liability binnen Markel.
Geplaatst op 29-10-2019


Share on: