Sedgwick heeft twee nieuwe medewerkers aangetrokken

Arie van der Meer is per 1 oktober bij Sedgwick in Hoogeveen gestart en Morena van den Wittenboer is per 15 juli het Sedgwick-team in Eindhoven komen versterken.

Per 1 oktober 2019 is Arie van der Meer Sedgwick komen versterken als senior letselschade expert. Nadat hij 13 jaar bij de gemeentepolitie in Rotterdam en 3 jaar bij de rijkspolitie op het eiland Voorne heeft gewerkt, is hij in 1991 gaan werken bij Nationale Nederlanden, alwaar hij intern werd opgeleid in het verzekeringsvak.
De eerste 5 jaar heeft hij in zuidwest-Nederland gewerkt als toedrachtonderzoeker op het gebied van fraude, toedrachten voor het beoordelen van polisdekking en aansprakelijkheid. Na 5 jaar (in 1996) maakte hij de overstap naar letselschade. Hij heeft tot 1 oktober 2019 als letselschade expert gewerkt. Vanaf oktober werkt hij nu als seniorexpert bij Sedgwick vanuit de vestiging Hoogeveen.
 
Per 15 juli 2019 heeft Morena van den Wittenboer zich ook bij Sedgwick gevoegd. Zij zal vanuit kantoor Eindhoven worden opgeleid tot expert Personenschade. Na haar studie rechten aan de Universiteit van Tilburg is zij naar Italië verhuisd, waar zij bij een aantal bedrijven werkervaring heeft opgedaan. Na 5 jaar in Italië te hebben gewoond, heeft zij eind 2017 besloten om weer terug te keren naar Nederland.

Foto: Morena van den Wittenboer

 
Geplaatst op 11-10-2019


Share on: