Ton Wouters benoemd tot erelid van FOCWA

Ton Wouters (Car Cosmetics te Breda) is vandaag benoemd tot erelid van brancheorganisatie FOCWA. Hiermee wil FOCWA haar waardering tonen voor zijn jarenlange inzet en betrokkenheid bij de vereniging voor schadeherstelbedrijven. Ton Wouters was lid in het Algemeen Bestuur. Hij wordt opgevolgd door Dennis Broerse (Deukland.nl).

FOCWA-voorzitter Peter Brussel overhandigde op maandag 30 september het bijhorende certificaat aan Ton Wouters: “Ton heeft de afgelopen jaren veel voor FOCWA betekend. We zijn erg blij met zijn betrokkenheid bij onze vereniging. Als bestuurder zette hij specifiek de specialismes ‘Uitdeuken zonder Spuiten’ en ‘Spotrepair’ op de kaart, waarbij hij sterk de focus legde op de kwaliteit van het schadeherstel en bijhorende certificeringseisen. Zijn bijdrage aan FOCWA is buitengewoon en dit willen we graag waarderen en kracht bijzetten door hem deze eretitel binnen onze vereniging te geven. FOCWA is trots op leden die hart hebben voor de vereniging en bereid zijn zich daarvoor in te zetten.”
 
“Het is mooi om zoveel erkenning te krijgen van een vereniging waar je achter staat. Ik ben al voor een lange tijd aangesloten bij FOCWA en draag mijn hart hoog voor alle schadeherstellers. Ook de moeilijkere tijden van FOCWA heb ik meegemaakt en ik vind het fijn dat we nu de goede kant weer opgaan. Met trots kan ik mijn stoel afstaan aan mijn opvolger Dennis Broerse.”, vertelt Ton Wouters.
 
 
Dennis Broerse (Deukland.nl) zal de plek in het Algemeen Bestuur van Ton overnemen. Als eigenaar van Deukland dat gespecialiseerd is in ‘Uitdeuken zonder Spuiten’, zal Dennis – net als Ton Wouters dat deed – de ‘ specialistische’ vakgebieden vertegenwoordigen. Onder deze vakgebieden vallen onder andere Uitdeuken zonder Spuiten, spotrepair, motorfietsschadeherstel en truckschadeherstel.
Geplaatst op 01-10-2019


Share on: