Uitrol beeldmerk GroenGedaan! in de property gestart

Stichting Duurzaam | Herstel heeft in het voorjaar het nieuwe beeldmerk gelanceerd dat door alle keurmerken gevoerd gaat worden. Nu is gestart met de uitrol van het beeldmerk in de property-sector.

Door het voeren van één beeldmerk voor alle keurmerken realiseert de stichting een grotere herkenbaarheid. Het beeldmerk is straks terug te vinden bij meer dan 3.000 bedrijven in Nederland, België en Luxemburg.
Kort voor de zomer is de eerste start gemaakt binnen de automotive bedrijven en nu is het de beurt aan de bedrijven die bij een inboedel- of opstalschade herstelwerkzaamheden uitvoeren.
 
Tijdens de inspiratiedagen die a.s.r. Verzekeringen organiseerde voor haar volmachten en tussenpersonen werden symbolisch servicewagens van de reconditioneringsbedrijven BELFOR en Polygon Nederland bestickerd. Met het beeldmerk op de servicewagens wordt de duurzame bedrijfsvoering nu ook zichtbaar uitgedragen.
 
De stichting ziet een grote toename van verzekeringsmaatschappijen die het belangrijk vinden om uitsluitend GroenGedaan! gecertificeerde bedrijven in te schakelen. De stichting denkt dat dit mede wordt veroorzaakt door de maatschappelijke druk. Werd duurzaamheid tot voor kort nog gezien als een ‘pluspunt’, vandaag de dag pikt de consument het niet meer als je geen bijdrage levert aan een betere leefomgeving. De scholierenprotesten zijn hiervoor illustratief, aldus de stichting.

Met de inspiratiedagen wil a.s.r. Verzekeringen ook de tussenpersonen en volmachten motiveren om herstellers uit haar netwerk in te schakelen. Dit zijn immers allen gecertificeerd duurzame bedrijven.
Geplaatst op 04-10-2019


Share on: