Victor Deutschland gaat live met cyberverzekeringsproduct met CCS Level X

Op 23 oktober heeft CCS, leverancier van innovatieve IT-oplossingen voor de verzekeringsbranche, aangekondigd dat Victor Deutschland met succes de implementatie van Level X, het digitale verzekeringsplatform van CCS, heeft voltooid en zijn eerste cyberverzekeringsproduct, CyberVlex, op de Duitse markt heeft geïntroduceerd.

Victor, de MGA van Marsh and McLennan Companies, verwerkt meer dan 1,5 miljard dollar aan premies namens meerdere verzekeringsmaatschappijen, via een groot netwerk van meer dan 25.000 actieve verzekeringsagenten en -makelaars. 

CyberVlex is het eerste cyberverzekeringsproduct met 12 verschillende, branchespecifieke condities en premietarieven. CyberVlex biedt dekking aan een grote verscheidenheid van industrieën, van advocaten tot artsen en apotheken, retailers, productiebedrijven, hotels en meer. Op deze manier worden bedrijven volledig en individueel beveiligd.

Level X is het digitale verzekeringsplatform van CCS en bestaat uit een combinatie van CCS backoffice-systeem Level, het open insurance ecosysteem Marketplace en smart midoffice Roundcube. Met Level X kan Victor Deutschland de end-to-end verzekeringswaardeketen orkestreren, van proces- en productbeheer tot de integratie van partners en services. 

Bernd Knof, General Manager bij Victor Germany Marsh & McLennan Companies, zegt: "Level X heeft het mogelijk gemaakt om in een recordtijd het eerste cyberverzekeringsproduct in Duitsland te lanceren." 

Richard Schoones, Industry Consultant bij CCS, zegt: "Victor International is de eerste Insuretech MGA die MGA-kennis en -ervaring combineert met nieuwe technologie."

"Het is mooi om te zien hoe een sterke, lange relatie tussen CCS en Victor Nederland uitgroeit tot een Europees partnerschap dat de strategie en ambities van Victor als 's werelds grootste MGA ondersteunt.", zegt Max Speur, CEO bij CCS.

Geplaatst op 26-10-2019


Share on: