Week 41, Week van de Veiligheid

De Week van de Veiligheid is in veel gemeenten afgetrapt met crimineel ontbijt voor ondernemers. Op veel plaatsen trapten gemeenten de Week van de Veiligheid af met een crimineel ontbijtje voor ondernemers. Tijdens het ontbijt werden zij meteen bijgepraat over veiligheid.

Zo ook in Breda, waar zo’n 75 ondernemers meer te horen kregen over het voorkomen van en omgaan met overvallen en cybercrime. Na een openingswoord van burgemeester Depla sprak ondernemer Xander Koppelmans. Hij was zelf slachtoffer van cybercrime en nam de zaal mee in zijn verhaal. Dit maakte veel indruk. Na een presentatie van veiligheidsmanager Sander Breugel van Trigion volgde een discussie over cybercrime met een panel dat werd aangevuld met de politie en wethouder Greetje Bosch.

Na een smoothie was het tijd voor adjunct-directeur Bert van der Steeg van Detailhandel Nederland, head of security Media Markt en het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid om met informatie en training de ondernemers mee te nemen in het thema overvallen.

 

Bron: Week van de Veiligheid
Geplaatst op 07-10-2019


Share on: