Aanpassing bedrijfsstructuur bij KakesWaal

Per 1 oktober 2019 zijn de activiteiten commerciële waarderingen en brandverzekeringstaxatie ondergebracht in KakesWaal waarderingen. KakesWaal waarderingen staat als zelfstandige entiteit onder leiding van Dick de Boer.

Met deze hernieuwde profilering verwacht KakesWaal de dienstverlening en service verder te verbeteren om ook in de toekomst adequaat te kunnen blijven ondersteunen.
 
Veel veranderingen en verbeteringen zijn achter de schermen doorgevoerd en geïmplementeerd. Hieruit blijkt de blijvend hoge kwaliteitsstandaard in de effectieve dienstverlening, duidelijk en transparant.
 
Het landelijk netwerk van schade-expertise en activiteiten als contra-expertise (eigen deskundige) gaan verder als KakesWaal expertise. Gerrit de Vries en Dick de Boer vormen samen de directie van KakesWaal expertise.
 
Voor de relaties van KakesWaal zal de verandering alleen zichtbaar zijn in het logo van KakesWaal waarderingen, in dezelfde herkenbare stijl als KakesWaal expertise. Kakeswaal gaat door zoals altijd en het wordt hoogstens eenvoudiger om het juiste aanspreekpunt te vinden. Beide disciplines blijven via de vertrouwde telefoonnummers en mailadressen bereikbaar.
 
Geplaatst op 05-11-2019

< VorigeVolgende >


Share on: