Autoschade Velbo in Bennekom overgenomen

Autoschade Herstel Midden Nederland BV in Veenendaal neemt per 1 december 2019 Autoschade Velbo in Bennekom over. De bedrijfsactiviteiten gaan per 2 januari 2020 verhuizen naar Veenendaal.

Autoschade Velbo houdt zich bezig met het herstel van autoschades en het herstel en onderhoud van caravans en campers. Het bedrijf bestaat ruim 35 jaar, waarbij het 14 jaar eigendom was van eigenaar Gilbert van Veldhuizen. Hij heeft aangegeven te zullen stoppen met de bedrijfsvoering.

Aanvankelijk wordt het bedrijf per 1 december 2019 voortgezet onder de leiding van Pierre Methorst. Per 2 januari 2020 zullen de activiteiten worden ondergebracht in een bedrijfspand naast Autoschade Herstel Midden Nederland BV in Veenendaal onder de naam Velbo Schade Herstel Midden Nederland. Alle werknemers van Autoschade Velbo behouden hun baan en gaan in dit nieuwe bedrijfspand werken. 

Autoschade Herstel Midden Nederland BV is gevestigd aan de Smalle Zijde 44 in Veenendaal. Het bedrijf houdt zich bezig met schadeherstel aan personenauto’s, bestelauto’s, vrachtwagens en autoverhuur. Het bedrijf is lid van de Autoschade Herstel Groep.

Pierre Methorst, eigenaar van Autoschade Herstel Midden Nederland BV, is blij met de overname van de activiteiten van Autoschade Velbo: “Door de overname kunnen wij ons werkterrein uitbreiden en de schaalgrootte van ons bedrijf verder vergroten. De activiteiten van beide bedrijven blijven ongewijzigd, maar gaan volledig integreren.”
 
Geplaatst op 29-11-2019

< VorigeVolgende >


Share on: