Feestelijk Holland Insurance House in Berlijn

Op zondag 17 november was het zover. De allereerste editie van het Holland Insurance House. Ruim 270 Hollandse gasten uit de verzekeringsbranche brachten een bezoek aan het tot Holland Insurance House omgedoopte Bricks in het centrum van Berlijn. De hele avond stond in het teken van Hollandse kleuren, Hollandse snacks - gecombineerd met lekkernijen van het gastland - en Hollandse gezelligheid. En tenslotte waren er optredens van Samantha Steenwijk.


Eens per twee jaar vindt het FERMA European Risk Management Forum plaats. Op de eerste avond organiseerde de Nederlandse afvaardiging traditiegetrouw de 'Dutch evening'. Een gezellige en aangename aftrap van het driedaagse congres. Dit jaar vond het FERMA Forum plaats in Berlijn en heeft de VNAB voor het eerst de organisatie van deze bijzondere avond verzorgd.


Deze eerste feestelijke editie van het Holland Insurance House is mogelijk gemaakt met de financiële steun van maar liefst 36 Members. De VNAB bedankt alle Members graag voor hun bijdrage en kijkt uit naar het Holland Insurance House in 2021.

Geplaatst op 21-11-2019

< VorigeVolgende >


Share on: