Feestelijke opening nieuw pand BELFOR in Weesp

Donderdag 14 november is de opening van het nieuwe pand van BELFOR in Weesp gevierd. Samen met een 150-tal relaties werd onder het genot van een hapje en een drankje het nieuwe pand ingewijd. BELFOR Weesp zet hiermee de eerste stappen met BELFOR "We Care".

Het nieuwe bedrijfspand ligt in dezelfde straat als de voormalige vestiging. Het is een bestaand bedrijfspand dat behoorlijk gedateerd was. BELFOR heeft het pand volledig gemoderniseerd en aangepast aan deze tijd en de ruimte is tweeënhalf keer zo groot als het vorige bedrijfspand. Naast alle activiteiten op het gebied van (brand)schadebeperking, reiniging en reconditionering is BELFOR een toonaangevende organisatie op het gebied van waterschadesanering. 

Binnen BELFOR Weesp is nu ook BELFOR Technology gevestigd en de technische dienst kan nu ook vanuit Weesp opereren.
Daarnaast zijn er in het nieuwe bedrijfspand ook faciliteiten voor het geven van opleidingen en workshops, zo is er een presentatieruimte waar workshops worden gegeven. Hier is onder andere al een workshop georganiseerd voor VvE-beheerders samen met verzekeraars.
 
Leo Mulder, managing director bij BELFOR, hield een speech waarin hij kort over de geschiedenis van BELFOR sprak. Verder bracht hij een toost uit op iedereen, niet alleen op de BELFOR medewerkers maar juist ook op alle betrokken externe partijen.

Het nieuwe bedrijfspand in Weesp is klaar voor de toekomst. Dave van den Berg is regiomanager waar hij samen met circa 23 vaste medewerkers werkzaam is.
 
Geplaatst op 15-11-2019

< VorigeVolgende >


Share on: