Geeke Feiter-van Heuvelen directeur bij Verbond van Verzekeraars

Het bestuur van het Verbond van Verzekeraars benoemt per 1 januari 2020 ir. G. (Geeke) Feiter-van Heuvelen tot directeur. Zij maakt hiermee deel uit van de directie, die verder blijft bestaan uit Richard Weurding en Harold Herbert.

Geeke Feiter-van Heuvelen (1971) heeft ruime ervaring in de verzekeringssector. Zo was zij binnen NN Group verantwoordelijk voor het particuliere schadebedrijf in Nederland en België en eerder ook actief in zowel intermediaire als bancaire distributie van verzekeringen. Sinds december 2017 geeft Geeke leiding aan het Centrum Veilig Wonen, een advies- en uitvoeringsorganisatie in het gebied van het Groninger gasveld.

Voorzitter Willem van Duin: “Wij zijn als bestuur bijzonder verheugd om Geeke te mogen verwelkomen. Haar kennis van het vak en de inhoud van het werk van verzekeraars is van grote waarde voor ons.”

Algemeen directeur Richard Weurding: “Geeke kent de sector en het Verbond goed. Ze is ook bekend met de issues waar we als brancheorganisatie voor staan. Daarnaast beschikt ze over een goede maatschappelijke antenne en een relevant netwerk.”

Geplaatst op 19-11-2019

Volgende >


Share on: