Goed bezochte BosBoon Beaujolaisparty in Amsterdam

Donderdag 21 november vond BosBoon Beaujolaisparty plaats in het historische VOC Café in Amsterdam. Traditiegetrouw wordt de lancering van de wijn met relaties uit de branche gevierd. Onder het genot van een heerlijk glas Beaujolais kon er worden bijgepraat met branchegenoten.

Mathy Boon, algemeen directeur van BosBoon Expertise, heette de ongeveer 90 genodigden van harte welkom en bedankte alle aanwezigen voor hun komst. Mathy vertelde over de ontwikkelingen binnen BosBoon, waaronder het aantrekken van nieuwe medewerkers voor onder andere personenschade. Inmiddels telt het team van BosBoon 40 collega’s, 30 mannen en 10 vrouwen, die gezamelijk voor de verschillende vakgebieden werken en er allemaal voor gaan om samen succes te boeken. 
Mathy benoemde alle vakgebieden waaronder Montoring Bouw en Infra, Sales en Recovery en Regres en Schadebehandeling. Daarnaast gaf hij aan dat BosBoon Expertise sinds kort ook een geheel nieuwe website heeft waar alle vakgebieden terug te vinden zijn.  
Tot slot vroeg Mathy een applaus voor Jean van Oosterhout voor de geweldige prestatie die Jean heeft geleverd door de Marathon van New York met succes uit te lopen en hij betuigde zijn diepe respect. 
Hierna was het tijd om informeel en vooral gezellig met elkaar in gesprek te gaan en werd er genoten van de Beaujolaiswijn. Zoals inmiddels ook traditiegetrouw was er aansluitend een uitgebreid buffet met typische winterkost. De avond was een mooi samenzijn met collega's en branchegenoten.
Geplaatst op 22-11-2019

< VorigeVolgende >


Share on: