InCharity Goede Doelen Event voor en door de verzekeringsmarkt

InCharity is de naam van het nieuwe verzekeringsevent dat de komende drie jaar zal worden georganiseerd. Op 10 september 2020 is de kick-off en zal er bij Up events in Amsterdam een branchebreed evenement georganiseerd worden om het goede doel te ondersteunen.

Met de komst van het Crawford volleybaltoernooi, destijds onder leiding van Rianne en Jurgen Baumann, werd een geweldig evenement in de markt gezet, waarvan het succes 5 jaar lang ongekend was. Een groot aantal branchecollega’s zetten zich destijds in voor de ziekte ALS om geld in te zamelen. ALS is helaas nog steeds niet de wereld uit, maar met iedere euro komt men wel iets dichterbij. Rianne en Jurgen hebben destijds de toon gezet: als je je goed wilt voelen, moet je ook goed doen! En zo is dit jaar het idee voor een InCharity event ontstaan.
 
De komende drie jaar gaat  InCharity jaarlijks een goed doel te steunen en daarbij wordt op de steun en medewerking uit de branche gerekend. 
 
InCharity is opgericht door medewerkers uit de branche. De commissie bestaat uit Marina Bruinenberg en Geert Jan Groen van MS Amlin, Jean van Oosterhout van AGCS,  Rianne Bakker van Meijers Assurantiën, Patrick Neeleman en Natasja den Otter van BELFOR en Friederike Schubert van Crawford. 
 
Het team achter InCharity heeft er nu bewust voor gekozen om de komende jaren drie verschillende doelen te steunen om verscheidenheid aan te brengen, maar vooral omdat ieder goed doel aandacht verdient. Het eerste jaar is er gekozen om Stichting ALS te steunen.
 
De mensen achter InCharity zullen de markt persoonlijk benaderen om 40 teams van vijf personen samen te stellen en hiermee geld op te halen voor het goede doel.
 
Het gekozen thema voor dit jaar is Expeditie Robinson en er worden verschillende sponsorpakketten aangeboden die bij de bedrijven persoonlijk worden toegelicht. 
 
Overzicht van de verschillende sponsorpakketten:
Pakket Doolhof              € 2.000
Pakket Behendigheid    € 1.500
Pakket Evenwicht          € 1.000
Pakket Water                 €    500
 
Daarnaast bedraagt het inschrijfgeld per team €160. Voor meer informatie kunt u een mail sturen naar stichting.incharity@gmail.com.
 
Met de komst van dit event hoopt InCharity, zoals Rianne en Jurgen destijds ook hebben aangegeven, invulling te kunnen geven aan een mooi en nieuw idee om met elkaar een maatschappelijk Goed Doel te steunen in de vorm van een sportief evenement.
 
Voor de oprichting van InCharity worden de volgende partijen bedankt:
Bas Baks van CMS advocaten voor het kosteloos opmaken van de acte van oprichting;
Michiel Bredius van Klap verzekeringen voor het verzekeren van het evenement;
Maaike de Vries van Brand Design Studio voor het ontwerpen van het logo;
Wim Span vab VNAB voor het ter beschikking stellen van het platform.
Geplaatst op 12-11-2019

< VorigeVolgende >


Share on: