Jurgen Mateijsen start als projectmanager bij Holland Herstel Groep

Per 1 november 2019 is Jurgen Mateijsen in dienst getreden van Holland Herstel Groep. Jurgen Mateijsen heeft ruim 20 jaar ervaring in verschillende functies binnen de reconditioneringsbranche. Zijn laatste functie was die van Industrieel Projectmanager bij een reconditioneringsbedrijf.

Jurgen zal in zijn nieuwe functie werken vanuit de vestiging Uden. Hij gaat zich bezighouden met reguliere reconditionerings- en herstelprojecten in de regio Uden-Den Bosch-Eindhoven en met alle industriële projecten in midden- en zuid-Nederland.

Holland Herstel Groep en Ureco maken deel uit van de Reconditioneringsgroep Nederland (RGN), waar Nivo Noord, Eurocleaning, Meyer Specialistische Reiniging en Schoonmaakbedrijf R.Janssen toe behoren. Naast reconditioneringswerkzaamheden biedt Holland Herstel Groep onder andere bouwkundige herstelwerkzaamheden, regulier bouwkundige reparatie service, specialistische reiniging, specialistische droging, asbestsanering, chroom-6 sanering, inspecties en herstel van branddoorvoeringen en -kleppen aan. Holland Herstel Groep is landelijk actief, waarbij het zwaartepunt in de zuidelijke helft van het land ligt.
Holland Herstel Groep heeft op dit moment vestigingen in Uden, Breda, Mierlo, Heinkenszand en Rotterdam.
Geplaatst op 26-11-2019

< VorigeVolgende >


Share on: