Sedgwick Zorgschade expert zorgt ook op kantoor voor mensen

Sinds maart 2019 is Sedgwick gestart met het opzetten van de afdeling Zorgschade. De afdeling die belanghebbenden begeleidt naar een zo groot mogelijke zelfstandigheid en die verzekeraars ondersteunt bij het in kaart brengen van de schade. Na 7 maanden vooral extern mensen te hebben geholpen zijn nu de werknemers aan de beurt. Bij een gezonde werksfeer hoort ook een goede zithouding.

Bij alle kantoren is gekeken naar de werkplekken van de werknemers. In kantoor Rotterdam heeft er een stoelendans plaatsgevonden, zodat iedereen een geschikte bureaustoel heeft. De klachten en wensen liggen ver uit elkaar, zo heeft de zorgschade-expert gekeken naar een zithouding in de auto en is hij onder het bureau gekropen om dit op de juiste hoogte af te stellen. Tijdens de rondgang bleek dat er vooral te hoog afgestelde bureaus met te lage beeldschermen waren. Dit zou nu verleden tijd moeten zijn.
 
Na het kantoor in Eindhoven, Rotterdam en Hoogeveen sluit de tour af in Amstelveen. Hierna blijft de zorgschade-expert beschikbaar voor de nodige ondersteuning en advies over het creëren van een fijne werkplek.
Geplaatst op 05-11-2019

< VorigeVolgende >


Share on: