Uco Vegter nieuwe CEO Eureko Sigorta Zeist

Uco Vegter is benoemd tot Chief Executive Officer van Eureko Sigorta, dochteronderneming van Achmea in Turkije. Hij volgt Can Akın Çağlar op, die dit voorjaar is teruggetreden. Vegter heeft de functie van CEO sindsdien waargenomen.

Uco Vegter werkte sinds begin 2015 als managing director bij Achmea Internationaal. In die functie was hij verantwoordelijk voor alle buitenlandse activiteiten van Achmea, waaronder Eureko Sigorta.

Willem van Duin, voorzitter Raad van Bestuur van Achmea: “Wij zijn blij dat de nieuwe CEO van Eureko Sigorta uit eigen gelederen komt. Daarmee kan de ingezette strategie uitstekend worden voortgezet. Wij wensen Uco veel succes in Turkije.” 


Eureko Sigorta is een innovatieve Turkse verzekeraar, die schade- en ziektekostenverzekeringen aanbiedt via het bankkanaal en rechtstreeks aan particulieren en zakelijke klanten. Eureko Sigorta werd opgericht in 1989 en is een toonaangevende bankverzekeringsmaatschappij door de samenwerking met Garanti Bank. www.eurekosigorta.com.tr

Geplaatst op 06-11-2019


Share on: