Woodgate & Clark breidt uit naar Nederlandse Property schademarkt

Van Ameyde breidt, onder het merk Woodgate & Clark, de dienstverlening voor de Nederlandse property-markt uit naar zakelijke schade. In Engeland is Woodgate & Clark al jaren de grootste partij die in zakelijke en complexe schade-expertise is gespecialiseerdj, met meer dan 100 experts. Schade-expertisebureau Benjamins Expertise verandert van naam en gaat in zijn geheel verder als Woodgate & Clark Nederland.

Foto: Erwin Dijkhuis, algemeen directeur van Woodgate & Clark Nederland

Sinds Erwin Dijkhuis is aangetreden als Managing Director, heeft hij grote stappen gemaakt om de dienstverlening uit te breiden naar de zakelijke markt. “De kans om deze markt te ontwikkelen was voor mij de reden om bij Van Ameyde te komen. De organisatie wil internationaal de hele zakelijke en complexe schademarkt kunnen bedienen onder het label VA Specialists. Maar in Nederland ontbrak nog de zakelijke property schade-expertise,” zegt Dijkhuis. 

Voor multidisciplinaire schades stelt Woodgate & Clark speciale teams samen. Mocht Woodgate & Clark zelf niet beschikken over bepaalde technische disciplines, dan worden die geleverd door zusteronderneming Arntz | van Helden. “Wij werken bovendien nauw samen met ons Engelse zusterbedrijf, want zakelijke verzekeringen trekken zich niets aan van landsgrenzen,” aldus Dijkhuis.
Het team is de afgelopen maanden versterkt met ervaren register-experts in disciplines als opstallen, machines, inventarissen en goederen, bedrijfsschade en aansprakelijkheid. “Daarnaast blijven we natuurlijk de bestaande klanten van Benjamins bedienen met schade-expertise voor het MKB en particulieren,” aldus Dijkhuis. 

Over Woodgate & Clark
Het Britse Woodgate & Clark is sinds 2015 onderdeel van Van Ameyde. Het bedrijf bedient de zakelijke en complexe schade-expertisemarkt. Sinds 1 november 2019 is het merk actief in Nederland. Woodgate & Clark maakt deel uit van de internationale unit VA Specialists, waar ook de Nederlandse merken Arntz | van Helden en Van Ameyde Marine toe behoren. De dienstverlening stopt niet bij kennisintensieve schade-expertise. De klanten van Woodgate & Clark kunnen ook gebruik maken van de door technologie gestuurde claims management oplossingen en flexibele IT-platformen van Van Ameyde.
Geplaatst op 12-11-2019

Volgende >


Share on: