Preventieplatform Reaal gaat ondernemers en adviseurs ondersteunen

Reaal zet vol in op preventie. Op 17 september heeft Reaal een online preventieplatform opgericht met daarop tips om zelf maatregelen te nemen tegen bijvoorbeeld extreem weer, inbraak of waterschade. In het decembernummer van SCHADE magazine gaat het bedrijf dieper op het gelanceerde platform in.

Alex de Langen, directeur Intermediair P&C van Reaal: “Preventie heeft binnen Reaal een belangrijke rol. Steeds vaker stellen wij dan ook eisen aan onze zakelijke klanten op het gebied van preventie. Om hen daarin te ondersteunen hebben wij Reaal Bedrijfswacht opgericht. Tijdens de informatiemarkt op onze bijeenkomst heeft een aantal van onze samenwerkingspartners hun preventieve oplossingen aan het aanwezige intermediair en volmachten getoond. Door middel van Bedrijfswacht hopen wij mensen op een innovatieve en uitdagende manier na te laten denken over preventie en hen instrumenten te bieden waardoor zij met veel plezier kunnen blijven ondernemen en tegelijkertijd schades zoveel mogelijk kunnen voorkomen of beperken.”


Preventiepartners
Bedrijfswacht is gepresenteerd tijdens de informatiemarkt van de Reaal bijeenkomst in Nieuwegein. Op de informatiemarkt waren de volgende partijen, met nuttige preventieve producten en diensten, aanwezig:

  • Mistgenerator; zodra het inbraakalarm afgaat vult een mistgenerator de ruimte binnen enkele seconden met mist. Met een mistgenerator wordt de kans op inbraak aanzienlijk kleiner.
  • SLURPZAK; biedt snel en effectief bescherming tegen plotseling opkomend water. Wanneer de SLURPZAK in aanraking komt met water zwelt hij gelijkmatig op en absorbeert tot wel 20 liter water. Zo vormt zich binnen enkele minuten een stevige barrière tegen de watervloed.
  • AB Lekdetectie; spoort lekkage op door middel van geavanceerde apparatuur. Zonder onnodig hak- en breekwerk. Gemba; voorkomt afval- en containerbranden door sensoren te plaatsen in containers, die plaats, temperatuur en dekselafsluiting monitoren via Bluetooth.
  • Busbeveiligers; biedt totale beveiligingsoplossingen voor bedrijfsauto’s en gaat daarmee de strijd aan tegen diefstal uit laadruimtes van bedrijfsauto’s en/of diefstal van de gehele bedrijfsauto.
  • DAS; Bijna de helft van alle ondernemers gebruikt geen of gedateerde algemene (leverings)voorwaarden. En slechts een derde controleert jaarlijks de gebruikte algemene voorwaarden. De voorwaardencheck door Flexx van DAS, waarbij de algemene voorwaarden van de onderneming worden gecontroleerd, voorkomt kostbare conflicten.
  • Crossyn; verzamelt gegevens van voertuigen en het rijgedrag van berijders via een Analytics of Things Platform. Via sensoren worden honderden punten in de auto uitgelezen en gemonitord, waardoor servicebeurten efficiënter kunnen worden uitgevoerd en mankementen eerder worden opgespoord.
  • Stanley Security; combineert de nieuwste beveiligingstechnieken met een scherp inzicht in de daadwerkelijke beveiligingsbehoefte en biedt oplossingen op maat voor met midden- en kleinbedrijf en de grootzakelijke markt.

Bekijk hier de video van de lancering van Reaal Bedrijfswacht

Lees het interview in de decemberuitgave van het SCHADE magazine.

Geplaatst op 03-12-2019


Share on: