Stichting RE-CAMP breidt activiteiten uit

Stichting RE-CAMP, netwerk voor caravan- en camperschadeherstel, voegt het specialisme buscamper toe aan haar activiteiten. Ruim 40 aangesloten camperschadeherstellers zullen vanaf 1 januari 2020 een loket zijn voor de inname van alle voorkomende schades. Niet alleen aan kampeerauto’s in zijn algemeen maar ook specifiek aan buscampers.

Groeimarkt                                                                                                                                                             
De markt voor kampeerauto’s is groeiend. Met name de buscamper wint sterk aan populariteit. De carrosserie van een bus is weliswaar minder kwetsbaar als een camper met opbouw, echter worden deze bussen vaak intensiever of soms zelfs dagelijks gebruikt waardoor de schadefrequentie toeneemt. Binnen het netwerk zijn 20 herstelbedrijven (TOTAAL-herstellers) gekwalificeerd voor de uitvoering van dit specialistische deel van de kampeerautomarkt. Deze bedrijven beschikken over de kennis, ervaring en equipment, welke nodig is voor deze aparte tak van camperschadeherstel.

Klantgevoel                                                                                                                                                       
Ruim 6 jaar bestaat RE-CAMP inmiddels en het bedrijf heeft een landelijke dekking met meer dan 60 aangesloten herstelbedrijven. Er is een duidelijke profilering o.g.v. activiteiten. Het netwerk bestaat uit een mix van herstelbedrijven en dealerbedrijven, zowel voor caravan en camper als een combinatie van beiden. Een belangrijke voorwaarde is dat de activiteiten van de aangesloten bedrijven voor >80% bestaan uit caravan en/of camper. Op deze manier komt een caravanbezitter ook met schade terecht bij een échte caravanspecialist en wordt een camperaar doorverwezen naar een écht camperbedrijf. 

Samenwerking                                                                                                                                                      
De nauwe samenwerking binnen de groep m.b.t onderdelenleveringen, uitbestedingen van werkzaamheden en kennisdeling zorgt ervoor dat werkelijk iedere schade binnen het netwerk optimaal hersteld kan worden. In geval van vernieuwing wordt uitsluitend gewerkt met originele merkonderdelen. De stichting kent strakke toetredingsprotocollen, heeft een gedetailleerd handboek en is vanuit haar secretariaat voor haar opdrachtgevers één aanspreekpunt.
 
Geplaatst op 13-12-2019


Share on: