Transport & Logistics trapt voorbereidingen voor 2020 voortvarend af

Beursorganisator Easyfairs is haar voorbereidingen weer gestart voor Transport & Logistics in Rotterdam Ahoy. Transport & Logistics is de enige vakbeurs in Nederland waar verladers en opslaghoudende bedrijven samenkomen om hun logistiek te optimaliseren. De voorbereiding is begin november gestart en heeft al 20 inschrijvingen en 30 opties opgeleverd. Transport & Logistics vindt plaats op 30 september en 1 oktober 2020.

“We hebben gekozen voor een andere datum ten opzichte van vorige edities. We zijn namelijk van de eerste week in november naar 30 september en 1 oktober gegaan. Uit marktverkenning is gebleken dat dit beter aansluit op de tenderperiode door verladers op logistiek dienstverleners en multimodaal transporteurs. In onze eerste maand van voorbereiding kregen we hier ook de bevestiging van namens exposanten. Daarom kunnen we nu al een flink aantal namen bekend maken van bedrijven die zich gaan presenteren op Transport & Logistics 2020, zoals Sluyter Logistics, Stena Line Freight, Van Dijk Logistics BV, Naxco Logistics, Combi Terminal, Ambrogio en BE Trans”, zegt Bianca van Grinsven namens de beursorganisatie.
 

Easyfairs beoogt uit te komen op ruim 150 exposanten en 5.000 bezoekende professionals. Inmiddels heeft de vakbeurs ook een volledig nieuwe website gekregen. “Daar zijn we erg blij mee, want de website is in aanloop naar de beurs ons visitekaartje. Onze exposanten hebben op de website weer hun eigen ruimte, zie het als een mini-website waar ze zichzelf kunnen presenteren aan professionals. Zo zijn ze niet alleen tijdens, maar ook voor de beurs zichtbaar”, aldus Van Grinsven.
 

De komende editie van Transport & Logistics is op woensdag 30 september en donderdag 1 oktober in hal 2 en 4 in Rotterdam Ahoy. De vakbeurs is op deze twee dagen te bezoeken tussen 9.00 en 17.00 uur. 
 

Voor meer informatie: www.easyfairs.com/transport-nl.

Geplaatst op 09-12-2019


Share on: