Yamaha Factory Racing MotoGP werkt samen met sponsor Cromax voor wandkalender

Cromax® heeft de wandkalender 2020 in samenwerking met Yamaha Factory Racing MotoGP-team gemaakt, waarvan het premium lakmerk een officiële sponsor is.

In navolging van de populariteit van de speciale kalender voor 2019wordt dit jaar elk van de 12 maanden vertegenwoordigd door verbluffende actiefoto's van de twee motorrijders, Valentino Rossi en Maverick Viñales. De opvallende kalenderafbeeldingen tonen de twee op enkele van de vele circuits waarop ze tijdens het seizoen racen, waaronder Le Mans, Circuit of the Americas en Silverstone.
 
"Er is een oud gezegde dat vier wielen het lichaam bewegen, maar twee wielen bewegen de ziel. Deze kalender belichaamt dat volledig", zegt Kevin Torfs, brandmanager bij Cromax voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika. “De dynamiek, energie en innovatie van het team springen van de pagina in deze foto's. En als officiële sponsor van Yamaha Factory Racing MotoGP zijn we verheugd deze afbeeldingen beschikbaar te stellen aan onze klanten.”
 
De Cromax-kalender voor 2020 met Yamaha Factory Racing MotoGP is in beperkte oplage beschikbaar en ook gratis te downloaden op www.cromax.com/eu/calendar2020
 
Geplaatst op 10-12-2019


Share on: