Autoschade Herstel Midden Nederland is AHG Autoschadeherstelbedrijf 2019

Tijdens de drukbezochte franchisemeeting in de eerste week van 2020 werd het 'AHG Autoschadeherstelbedrijf 2019' bekendgemaakt door Guus van Dreven, algemeen directeur Autoschade Herstel Groep.

Er zijn maar liefst 4 bedrijven genomineerd. Naast winnaar Autoschade Herstel Midden Nederland uit Veenendaal, zijn dat Autoschade Herstel Van Eeks uit Hoogeveen, Autoschade Herstel Druten uit Druten en Autoschade Herstel Haarlemmermeer uit Nieuw Vennep.
Autoschade Herstel Midden Nederland uit Veenendaal is het afgelopen jaar toonaangevend geweest op het gebied van ondernemerschap en klanttevredenheid.

AHG-directeur Guus van Dreven: “Pierre Methorst, eigenaar van Autoschade Herstel Midden Nederland, heeft bewezen een rasondernemer te zijn. In de korte periode dat hij bezig is als ondernemer, heeft hij de dienstverlening van zijn bedrijf behoorlijk uitgebreid met o.a. truckherstel en de verhuur van een gevarieerd wagenpark. Onlangs heeft Methorst Autoschade Velbo uit Bennekom overgenomen en nu kunnen klanten ook bij hen terecht voor caravan- en camperherstel. Het aantal medewerkers is gestegen tot maar liefst 14. Een goede ontwikkeling voor onder andere consumenten en zakelijke opdrachtgevers.”
De vestiging uit Veenendaal maakt optimaal gebruik van alle diensten en voordelen die de keten biedt. Daardoor kan Methorst zich focussen op ondernemen. Van Dreven: “Dat gaat hem goed af."
 

Pierre Methorst, directeur Autoschade Herstel Midden Nederland: “Ik ben trots op ons team; zij maken dit door hun inzet mogelijk. Deze titel is een passende beloning voor jaren van hard werken, waarin we als organisatie flink zijn gegroeid. Naast succesvol ondernemerschap hebben wij altijd focus op klantentevredenheid. Wij worden met maar liefst een 8,9 excellent beoordeeld door onze klanten. Daar gaan wij voor!.”

Geplaatst op 10-01-2020

< VorigeVolgende >


Share on: