CCV organiseert op 6 april het congres Cyberveiligheid

Op maandag 6 april van 12.00 tot 17.00 uur organiseert het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) – in samenwerking met het ministerie van Justitie en Veiligheid – het congres Cyberveiligheid in Utrecht. Dit congres gaat over de bestuurlijke aanpak van cyberveiligheid en wordt afgetrapt door minister Ferdinand Grapperhaus. De dag wordt geleid door dagvoorzitter Patrick van den Brink, directeur van het CCV.

Inhoud
Cybercrime verdient een integrale aanpak. Cyberveiligheid komt in allerlei thema’s voor en is niet een opzichzelfstaand onderwerp. Het afgelopen jaar zijn al goede stappen gezet door gemeenten om de cyberveiligheid te vergroten. Zo is een aantal gemeenten in 2019 door het ministerie van Justitie en Veiligheid gesubsidieerd en aan de slag gegaan met innovatieve projecten op het gebied van de bestuurlijke aanpak van lokale cyberveiligheid. 
 

Save the date 
Heb jij op je werk te maken met cyberveiligheid, zowel gericht op interne systemen (bijvoorbeeld Ciso), als op cybercrime en cybercrisis? Dan is dit congres bij uitstek voor jou bedoeld. Mis deze veelzijdige middag niet en zet het congres Cyberveiligheid direct in je agenda: 6 april 2020. 
 

Geplaatst op 16-01-2020

< VorigeVolgende >


Share on: