Chief Executive Officer Ron van Oijen neemt afscheid van Vivat

VIVAT heeft aangekondigd dat Chief Executive Officer Ron van Oijen met ingang van 31 januari 2020 zijn functie neerlegt. In afwachting van de benoeming van een nieuwe voorzitter van de Raad van Bestuur, is Maarten Dijkshoorn tijdelijk de afgevaardigde van de Raad van Commissarissen.

Maarten Dijkshoorn, voorzitter van de raad van commissarissen van VIVAT: “Ron speelde een belangrijke rol in de uitgebreide transformatie van VIVAT tot een toonaangevende, klantgerichte en innovatie gedreven verzekeringsmaatschappij. Ik wil hem persoonlijk, en namens de Raad van Commissarissen, bedanken voor zijn bijdragen aan VIVAT en hem succes wensen in de toekomst."
 
Ron van Oijen: “Het was een eer om VIVAT te leiden in de afgelopen vier jaar en ik ben erg trots op wat we samen hebben bereikt. De aangekondigde verandering van eigenaar voelt voor mij als een natuurlijk moment om het bedrijf te verlaten. VIVAT bevindt zich nu in een solide financiële positie en is goed voorbereid op de toekomst dankzij alle toegewijde collega's. Ik heb er vertrouwen in dat VIVAT onder zijn nieuwe aandeelhouder een nog sterkere speler zal worden op de Nederlandse verzekeringsmarkt. ”
 
De afronding van de acquisitie van VIVAT door Athora zal naar verwachting plaatsvinden in het eerste kwartaal van 2020, onder voorbehoud van goedkeuring door DNB.
 
Geplaatst op 17-01-2020

< VorigeVolgende >


Share on: