Gerwin van Eldik Broker Co-Assurantie Heilbron Assurantiƫn

Gerwin van Eldik werkt sinds deze maand als Broker Co-Assurantie bij Mandaat Assuradeuren/Heilbron Assurantiƫn. Gerwin, die nu ca. 12,5 jaar werkzaam is in de verzekeringswereld, werkte hiervoor gedurende vijf jaar als Underwriter Marine bij Achmea.

Ooit begon hij zijn carrière in de verzekeringswereld als relatiebeheerder/clientmanager bij een lokale adviseur. Hier bediende hij voornamelijk MKB relaties. Vervolgens werkte hij 5 jaar als consultant/broker bij verzekeringsmakelaar Kroller Boom. Aandachtsgebieden lagen voornamelijk in wagenparken, transport en land/werkmaterieel. De portefeuille bestond uit (groot)zakelijke/corporate relaties.
 

Gerwin: “Daarna heb ik de stap gemaakt om bij Achmea te gaan werken als Underwriter Marine. Hier was ik verantwoordelijk voor de gehele land/werkmaterieelportefeuille op co-assurantieniveau. Dit heb ik wederom 5 jaar met zeer veel plezier en betrokkenheid gedaan. Dat ik voor Heilbron heb gekozen heeft verschillende redenen. Ten eerste ben ik van mijn mening dat mijn hart meer bij brokerzijn ligt dan bij verzekeraarzijn. Mijn voorkeur gaat daarbij uit naar een middelgrote broker met een enorme potentie."
 

"Heilbron stond dit jaar in de AM top 10 en heeft een duidelijke visie op waar ze naartoe willen. Daarnaast heeft het mijn voorkeur om mij niet alleen te richten op een specifiek aandachtsgebied binnen de co-assurantiemarkt maar meer ‘multibranche’ bezig te zijn. Door de enorme groeiontwikkeling die Heilbron meemaakt was er behoefte aan een uitbreiding van het broking team dat nu uit drie sluiters bestaat en een tweetal backoffice collega’s.”

 

Geplaatst op 21-01-2020

< VorigeVolgende >


Share on: