Klaas Brand treedt toe tot directieteam VWJ

Per 1 januari is Klaas Brand toegetreden tot het directieteam van Vanderwal&Joosten (VWJ). Het directieteam bestaat nu uit vier leden; Gerrit Taal (directievoorzitter), Sydney Boogaard (financieel), Jurjen Witte en Klaas Brand.

De directie van expertisebureau Vanderwal&Joosten BV (VWJ) bestond al vele jaren uit Sydney Boogaard, Jurjen Witte en Gerrit Taal, die werden ondersteund door de managementleden Roeland Steenvoorden en Sander van Amelsvoort. Iedereen met zijn specifieke taak of aandachtsgebied.
 
Klaas Brand is in 2018 mede-aandeelhouder geworden en daarmee tevens toegetreden tot het managementteam. De kennis en vaardigheden die Klaas heeft opgedaan bij EMN Expertise BV en Cunningham Lindsey BV (Sedgwick) waaronder in directiefuncties en als expert zijn van toegevoegde waarde gebleken binnen het team van VWJ. 
 
De afgelopen twee jaar heeft VWJ gebruikt om Klaas kennis te laten maken met de cultuur en klanten van VWJ en hem deelgenoot te laten maken van de werkwijze, visie en uitgangspunten van het bedrijf.
 
Afgelopen jaar heeft VWJ zich gericht op de toekomst van VWJ, haar positie binnen de expertisemarkt en de aandachtsgebieden voor verdere groei. Verder is gekeken welk lid van het managementteam/directieteam welke taken gaat oppakken. Het huidige directieteam is daarbij tot de conclusie gekomen de huidige directie aan te willen vullen door Klaas te vragen toe te treden. De gesprekken hierover zijn recentelijk afgerond en vanaf 1 januari 2020 bestaat het directieteam uit vier leden.
 
De directieverantwoordelijkheden zullen de komende periode als volgt binnen VWJ worden ingericht:
 
  • Gerrit Taal blijft voorzitter van het directieteam en is tevens aanspreekpunt en afgevaardigde van VWJ richting het internationaal opererende McLarens (www.mclarens.com), waarmee VWJ een lang bestaande partnership heeft;
  • Sydney Boogaard is verantwoordelijk voor de financiële paragraaf binnen VWJ;
  • Jurjen Witte zal zich meer nadrukkelijk gaan bezighouden met de verdere ontwikkeling en uitbouw van VWJ, de relatie met bestaande en nieuwe klanten en het ontwikkelen van nieuwe dienstverleningsproducten;
  • Klaas Brand zal, in eerste instantie samen met Gerrit, de operationele aspecten van VWJ op zich nemen.
 
Vanderwal&Joosten is inmiddels uitgegroeid tot een expertisebureau met ruim 30 experts, verdeeld over vier vestigingen binnen Nederland. De experts behandelen schaden op het gebied van CAR, Property, Aansprakelijkheid, Agrarisch, Milieu, Techniek en Chemie. Vanderwal&Joosten beschikt tevens over een bedrijfsschade-expert en een letselschade-expert. 
Geplaatst op 07-01-2020

< VorigeVolgende >


Share on: