Kröller Boom gaat partnerschap aan met Söderberg & Partners

Söderberg & Partners heeft een minderheidsbelang verworven in Kröller Boom, een van de leidende assurantiemakelaars in Nederland op het gebied van Corporate Risk en Human Capital voor middelgrote bedrijven in de ICT, media, retail, groothandel, industrie en zakelijke dienstverlening.

Reden voor Kröller Boom om een partnerschap aan te gaan is volgens algemeen directeur Dick Wouters (zie foto) de mogelijkheid om de continuïteit van de organisatie in relatie tot de klanten te verstevigen. Söderberg & Partners is in Scandinavië namelijk marktleider en toonaangevend in innovatieve financiële analyse en advies. Daarnaast krijgt Kröller Boom zo meer mogelijkheden om in ‘Riskmanagement’, ‘Corporate Risk’ en ‘Human Capital’ door te groeien. Het partnerschap biedt bovendien de mogelijkheid om extra tooling in te kunnen zetten.

 

“In onze zoektocht naar een goede strategische partner bleek al vrij snel dat de gesprekken die wij met Söderberg & Partners hebben gevoerd, de beste match voor ons zouden opleveren. Qua marktsegment en klantadvisering vormen wij een perfecte combinatie”, aldus Dick Wouters, Algemeen Directeur en eigenaar van Kröller Boom. “Söderberg & Partners stimuleert de bedrijven waarin het bedrijf participeert om hun groeiambities zoveel mogelijk op te rekken en grenzen te verleggen. Dit geeft ons team een geweldige motivatie om onze positie te versterken en ook nieuwe markten te gaan veroveren.”

 

Volgens Roland Goldman, CEO van Söderberg & Partners Nederland, is Kröller Boom een grote aanwinst voor het Nederlandse netwerk van Söderberg & Partners in het bedienen van de Corporate en Mid-Corporate markt, vooral vanwege de grote kennis en ervaring op het gebied van Corporate Risk. ”Kröller Boom is van toegevoegde waarde voor onze andere partners in Nederland. Ook biedt het bedrijf oplossingen voor de internationale verzekeringsprogramma’s van onze klanten. Kröller Boom is een onderneming met een uitstekende reputatie en prachtige klanten bij wie we natuurlijk graag onze andere specialismen onder de aandacht willen brengen.”


De toezichthouders AFM en DNB moeten nog hun goedkeuring geven aan het verwerven van een belang door Söderberg & Partners in Kröller Boom.

Geplaatst op 21-01-2020


Share on: