Nominaties Categorie Prijzen Adfiz Prestatie Onderzoek bekend

Donderdag 9 januari 2020 worden de winnaars bekend gemaakt van het Adfiz Prestatie Onderzoek, dat is uitgevoerd door onderzoeksbureau CYS. Al meer dan 20 jaar beoordelen onafhankelijk financieel adviseurs de performance van verzekeraars op verschillende criteria.

De genomineerden zijn (in alfabetische volgorde):
 
Particulier
Schade
De Zeeuwse
NH1816
Noorderlinge
Vermogen
Allianz
Regiobank
Scildon
Zorg
CZ
ONVZ
Stad Holland
Hypotheken
Aegon
Allianz
Obvion
 
 
Zakelijk
Schade
De Goudse
De Zeeuwse
Turien & Co.
Pensioen
Allianz
a.s.r.
Brand New Day
 
Deze nominaties komen bij de eerder bekendgemaakte nominaties voor Beste partner Efficiency (Aegon, a.s.r., Nationale Nederlanden), Beste partner Verzekerbaarheid Zakelijk (Allianz, a.s.r., Nationale Nederlanden) en Beste partner Verzekerbaarheid Particulier (a.s.r., Nationale Nederlanden, Nh1816).
 
In de branches Particulier ORV en Zakelijk Inkomen worden dit jaar geen prijzen toegekend. Bij de analyse is gebleken dat er de laatste 10 weken van het onderzoek methodologische onregelmatigheden in de respons zijn ontstaan. Het is onmogelijk gebleken een ranking vast te stellen die recht doet aan de eisen van betrouwbaarheid die aan het Prestatie Onderzoek gesteld worden.
 
Adfiz Nieuwjaarsbijeenkomst
De prijswinnaars van het Prestatie Onderzoek worden bekend gemaakt tijdens de Adfiz Nieuwjaarsbijeenkomst op 9 januari in Spant! te Bussum. Heb je je nog niet aangemeld voor dit evenement waar we het verzekeringsjaar 2020 inluiden? Doe dat dan alsnog via de Adfiz site.   
 
Geplaatst op 02-01-2020


Share on: