Paul Schenk Head of Country van DEKRA Nederland

Per 1 januari 2020 heeft Paul Schenk de leiding op zich genomen van DEKRA in Nederland. Als eerste Head of Country van DEKRA Nederland gaat hij zich bezighouden met het general management en zal hij zich toeleggen op samenwerking tussen de verschillende DEKRA bedrijven binnen de Nederlandse grenzen.

Paul Schenk werkt sinds 2001 bij DEKRA en heeft gedurende zijn werkzame leven zijn sporen verdiend in de verzekeringswereld. Hij heeft binnen en buiten DEKRA diverse managementrollen vervuld. Sinds 2014 was Paul Schenk onderdeel van de Raad van Bestuur van DEKRA Claims and Expertise en vanaf januari 2019 was hij hoofdverantwoordelijk voor alle activiteiten van het bedrijf.
 
Met de benoeming van Paul Schenk als Head of Country Nederland, neemt hij afscheid van zijn rol als Managing Director van DEKRA Claims and Expertise B.V.. Zijn opvolger is Ronald Pols. Ronald Pols werkt al sinds 2002 bij DEKRA en heeft ruime ervaring in de verzekeringswereld. Hij heeft bij DEKRA diverse functies vervuld tot hij in 2014 toetrad tot de Raad van Bestuur van DEKRA Claims and Expertise. In zijn functie als Managing Director heeft hij de ambitie om de leidende positie van DEKRA Claims and Expertise op het gebied van schadevaststelling, schaderegeling en claims services nog verder uit te bouwen.
 
In Nederland heeft DEKRA een omzet van 130 miljoen euro en biedt het bedrijf werk aan ongeveer 1.300 medewerkers. DEKRA is in Nederland actief op het gebied van Product Testing & Certification, Audits, Rail, Material Testing & Inspection, Industrial  Safety, Process Safety en Claims & Expertise.
 
DEKRA Claims and Expertise B.V. heeft een jaarlijkse omzet van meer dan 53 miljoen euro. Er zijn meer dan 550 medewerkers werkzaam bij het bedrijf. De organisatie houdt zich bezig met het onafhankelijk vaststellen en afhandelen van schades. 
 
Geplaatst op 02-01-2020

< VorigeVolgende >


Share on: