SUREbusiness ziet omzet in 2019 meer dan verdubbelen

De in zakelijke schadeverzekeringen gespecialiseerde serviceprovider SUREbusiness blijft een sterke groei doormaken. Het afgelopen jaar zag de in Alkmaar gevestigde serviceprovider de omzet meer dan verdubbelen: van 7 naar 16 miljoen euro.

Levent Türkmen, directeur-eigenaar van SUREbusiness noemt de uitbreiding van het productenpalet via huismerken voor brand- en werkmaterieelverzekeringen als één van de oorzaken voor de forse groei. Het productassortiment is inmiddels zo groot dat de zakelijke adviseurs voor vrijwel alle MKB-risico’s bij SUREbusiness terecht kan. De ondersteuning door - bereikbare - acceptatiespecialisten maakt dat de weg naar SUREbusiness snel gevonden is.
 
“Bovendien krijgen wij steeds meer aanvragen van de professionele intermediair. Mede door de verkrappende zakelijke verzekeringsmarkt, het verminderd aantal aanbieders en selectiever acceptatiebeleid van verzekeraars, wordt het voor de intermediair steeds lastiger om risico’s voor hun klanten onder te brengen bij een verzekeraar. Hierdoor wordt er van de bemiddelaar meer creativiteit en vakkennis gevraagd. Zo wordt in het advieswerk van de intermediair de aandacht voor risicoreductie steeds belangrijker. Positieve bijkomstigheid is dat hierdoor de meerwaarde van de adviseur toeneemt.”
 
SUREbusiness is in 2015 opgericht door directeur-eigenaar Levent Türkmen. Het kantoor is gevolmachtigde voor 21 risicodragers en is uitsluitend actief op het gebied van zakelijke schadeverzekeringen. SUREbusiness is tot nu toe de enige in zakelijke schadeverzekeringen gespecialiseerde serviceprovider. Op dit moment maken 460 financieel advieskantoren gebruik van de diensten van SUREbusiness. Bij SUREbusiness werken inmiddels ruim 30 professionals en wordt er continu gezocht naar nieuw talent voor acceptatie en schadebehandeling.
Geplaatst op 14-01-2020

< VorigeVolgende >


Share on: