Univé en 123RUIT.nl verlengen samenwerking

De samenwerking tussen Univé en 123RUIT.nl wordt in 2020 voortgezet. Hierdoor zijn klanten van Univé verzekerd van snel en professioneel ruitschadeherstel.

 "In 2018 is de samenwerking met 123RUIT.nl gestart en we zijn zeer tevreden’, aldus Otto Selles, beleidsadviseur van Univé. ‘Met 123RUIT.nl hebben we een oplossingsgerichte partner waarin we ook dit jaar weer veel vertrouwen hebben."

Gerben Marsman, Commercieel Manager 123RUIT.nl: "We zijn bijzonder blij met het vertrouwen dat Univé in ons heeft uitgesproken. Het past uitstekend in ons streven om een langlopend partnership aan te gaan. Een groot aantal verzekerden van Univé is woonachtig in Noord-Nederland. Mede daarom hebben we de nadruk gelegd op uitbreiding van het aantal vestigingen in het noorden van Nederland. De nieuwe 123RUIT.nl vestiging in Leeuwarden is hiervan het eerste tastbare resultaat. Daarnaast zijn we inmiddels in de afrondende fase van het vestigen van twee nieuwe deelnemers in de regio."
 
123RUIT.nl heeft bijna 40 vestigingen, waarmee het bedrijf de grootste onafhankelijke autoruitspecialist van Nederland is.
 
Geplaatst op 29-01-2020


Share on: